Berlin de 1 Mayıs Direniş Günü Olarak Yaşatıldı..!

Dünya işçi sınıfının birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak tarihteki yerini alan 1 Mayıs Avrupa’nın dört bir yanında olduğu aynı zamanda Berlin de de çeşitli ulus ve ulusla azınlıklardan işçi, emekçi ve devrimcilerin katılımıyla kutlandı. Hemen her olduğu gibi bu yılda 1 Mayıs direniş gününe gerek Almanların ve gerekse de göçme emekçilerin ilgisi zayıftı. Halkı Birliği okurları olarak 1 mayısta hem dünyada ve hemde Türkiyedeki gelişmeleri yeren sloganlar atıp, pankartımız taşıdık. Kapitalizmin işçi ve emekçi yığınlara yönelik baskı ve saldırılarının giderek arttığı ve yaşam koşullarının kötüleştiği koşullarda 1 Mayısının devrimci geleneğinin yaşatılması ve örgütlü hareket etmenin önemine vurgu yapıldı. Devrimci şiarların yükseltildiği mitingin ardından 1 mayıs etkinliği sona erdi..!
1 Mayıs 1 Mayıs Seni Yaşatacağız..!
Kahrolsun Ücretli Kölelik Düzeni..!
Yaşasın 1 Mayıs Biji Yek Gulan..!
Almanya-Berlin Halkın Birliği okurları